[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

Van verkoper van mooie speakers tot complete aanbieder van alle techniek in en om het huis: tegenwoordig helpen we je niet alleen bij het uitzoeken van de producten die het beste bij je passen, maar verzorgen we ook de installatie, onderhoud en service.
Steeds vaker kiezen onze klanten om de gekozen apparatuur niet alleen ergens neer te zetten in hun huis, maar om deze volledig te integreren in de woning. En nog een stapje verder, om de apparatuur te gebruiken en bedienen in combinatie met huisautomatisering (domotica). Bij dat integratieproces zijn we steeds vaker betrokken van begin tot eind. We installeren en sluiten aan, en als het gaat om een verbouwing ontzorgen we door afstemming met bijvoorbeeld (binnenhuis)architecten, elektriciens, leveranciers, aannemers of wie er dan ook bij betrokken is.

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/3″][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/3″][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]