[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″]

Ooit gestart naar aanleiding van onze eeuwige man-vrouw strijd (hij wil goed geluid, maar zij wil dat ding niet in huis hebben) combineren we sinds 2004 goede kwaliteit met fraaie vormgeving. Door de jaren heen is onze filosofie hetzelfde gebleven: bij iedereen past een andere geluidsinstallatie. Hierdoor kan het vinden van de juiste samenstelling van een televisie/projector, versterker en speakers een uitdaging zijn, vooral als je rekening wilt houden met de wensen van alle huisgenoten en de inrichting van je woning.

Wij helpen je graag bij het ontdekken van de mogelijkheden en om te kiezen wat het beste bij je past.

Niet alleen liefhebbers van strakke en moderne lijnen, maar ook mensen die meer gecharmeerd zijn van ronde vormen, houttonen en bijzondere ontwerpen kunnen bij ons hun hart ophalen.

We struinen al jaren beurzen in binnen- en buitenland af en zijn trots op de verzameling producten die we jullie kunnen aanbieden. We gaan regelmatig op bezoek bij onze fabrikanten. Zo stonden we ooit met plastic overschoentjes en een haarnetje in een fabriek in Schotland: niet alleen om het productieproces van dichtbij te zien, maar ook om onze verhalen over installatie, onderhoud, duurzaamheid, gebruikersgemak en geluidservaring met ze te delen. Fabrikanten hebben vaak veel interesse in jullie klantervaringen en wensen om hun producten te kunnen verbeteren. Voor een aantal merken zijn we ook een sparringspartner als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten. Door veel producten uit te testen en goed naar onze klanten te luisteren hebben we altijd een wel wensenlijstje voor nieuwe of verbeterde functionaliteiten!

[/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

Als we terugkijken op de afgelopen jaren van Designspeakers waren we in de beginjaren vooral actief als een hulp bij het kiezen van de apparatuur: dit doen we natuurlijk nog steeds, maar het is zeker niet meer het enige dat we doen! Steeds vaker kiezen onze klanten om de gekozen apparatuur niet alleen neer te zetten in hun huis, maar om deze volledig te integreren in de woning. En nog een stapje verder, om de apparatuur te gebruiken en bedienen in combinatie met huisautomatisering (domotica). Deze ontwikkelingen juichen we uiteraard toe! Bij dat integratieproces zijn we steeds vaker betrokken. We installeren en sluiten aan, en als het gaat om een verbouwing ontzorgen we door afstemming met bijvoorbeeld (binnenhuis)architecten, elektriciens, leveranciers, aannemers of wie er dan ook bij betrokken is.

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]